KOCAELİ / İZMİT - Kuvayi Milliye İlkokulu

Kuvayi Milliye İlkokulu

Malta Mahallesi Özgürlük Caddesi 24.Ada No 1 İzmit/KOCAELİ
Vizyon
Vatanını seven insanını seven, bilimsel düşünen, soran, sorgulayan bireyler yetiştirmeyi hedefleyen bir öncü eğitim kurumu olmaktır.
Misyon
Milli Eğitimin genel ve özel amaçları doğrultusunda çağdaş, kendi kendine yeten, donanımlı, kendine ve başkalarına değer veren, bilimsel düşünme becerisine sahip, ahlaki değerleri önemseyen, Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan bireyler yetiştirmek için varız.
Başarılar
2012-2013 Eğitim-Öğretim yılında Okulumuz Futbol Takımı Süt Kupası Futbol Turnuvasında Çeyrek Finalist olmuştur.
Ulaşım
3 dakikada bir İzmit e Üniversite ve Derince İstikametine saat başı halk otobüsü ulaşımı vardır.
Yerleşim Yeri
Dünya Bankası tarafından yapılan kalıcı konutların içerisinde yer alan okulumuz Gündoğdu mevkiinde yer almaktadır(.Malta Mahallesi(24.Ada)
Jimnastik,Futbol,Voleybol,Taekvando