KOCAELİ / İZMİT - Kuvayi Milliye İlkokulu

Mikayil BÜLBÜL - Okul Müdürü

1970 Artvin Şavşat doğumluyum. 1977 yılında  ailemle birlikte İzmit’ e göç ettim. İlk ve orta öğrenimimi İzmit’ te tamamladım. Ağrı Eğitim Yüksekokulunu (Sınıf Öğretmenliği) ve ardından lisans tamamlama programını bitirdim.1990-1991 eğitim öğretim yılında göreve başladım. Ağrı,Adıyaman,Diyarbakır ve İzmit’te değişik okullarda müdür yetkili öğretmen, müdür vekili, müdür yardımcısı ve müdür olarak görev yaptım. 2001 yılında ilçemizde müdür olarak başladığım görevime halen devam etmekteyim. Kuvayi Milliye İlkokulu İzmit ‘te müdürlük yaptığım beşinci okulumdur. Evli ve üç çocuk babasıyım. Doğada yürüyüş yapmayı, kitap okumayı ve şiir yazmayı severim.

En büyük gücün sevgi ve saygı olduğunu düşünüyorum. Yeterli ve gerekli şartlar oluşturulursa her çocuk okur. Seversem yaparım, istersem başarırım.